Hur känns det nu egentligen?

Jaa det ska jag försöka berätta. Jag tror jag kan prata för oss alla fyra tjejer som ligger bakom att denna show blivit möjlig. Nu spökar GLITTER i huvudet näst intill dygnet runt, är det inte showkläder som avhandlas så är det rekvisita, dansnummer, sponsring, hur gör vi bäst reklam, ja just ja, vi måste fota oss och vi måste handla tyger till att göra snyggt kring scenen, eller fixa in extra mikrofonstativ med rund fot. Hinner vi byta hela klädstassen på 30 sekunder eller måste vi ha en minut på oss? vilka ska tackas extra mycket och vem ska säga det, vem ska klä på oss för det hinner vi inte själva? Helt otroligt egentligen men så ser det ut där bakom:)

Att dra igång ett sådant här projekt kräver otroligt mycket utav var och en av oss, och här är vi förstås olika, fyra personligheter som håller i olika trådar, vilket behövs för att allt ska fungera. Sen är det ju även så att hela familjen blir inblandad, det går inte att fixa allt på egen hand utan att be "gubben" och barnen om hjälp.

Att vi sedan har personer som hjälper oss som inte hör till familjen måste vi ge en extra eloge och den jag främst vill nämna nu är vår snickare Sven- Olov. Han har gjort ett kanonjobb åt oss med att bygga helt ny rekvisita som gör att scenen kommer bli jättesnygg. Sen har vi våra sömmerskor Malin och Laila som syr de mest glittriga och snygga kläder man kan tänka sig. Det är underbart att få kliva i vissa stassar och glida ut på scengolvet.

Våra danstjejer gör ett otroligt jobb med att sätta danser till nästan alla våra nummer, och på våra träningar nu så njuter vi av att titta på dem där de både svävar och flyger fram över scenen. Vår kör och våra musiker kämpar på att sätta allt som vi hittat på åt dem, även om det kanske inte alltid är det de helst vill sjunga och spela:) Men vi är otroligt tacksamma för att de ställer upp och jobbar med oss.

Sen har vi även i år förmånen att få jobba med Berit och Henric vilket gör att vi får en härlig blandning av olika personligheter och kunskap i gruppen. Henric är allas vår clown som vi absolut inte vill vara utan, det han tillför är skratt utöver det vanliga med sin ofantligt sköna humor och charmerande personlighet.

Jag hoppas ni alla därute förstår att Glitter är något vi brinner stort för. Vi ser enormt mycket fram emot att få bjuda er på denna höstshow som bygger på ett svenskt tema med allt från schlager, melodifestival, visor och annat. Vi hoppas vi fått ihop en mix som ska tilltala er som kommer för att se oss.

Med dessa ord hälsar vi er Hjärtligt Välkomna till Glitters Premiär 22 oktober i Vigge!

Vid pennan denna gång/ Anette MårténKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0