Nu är det nära Gott Folk!

Måndag den 18 oktober, grått, trist och kallt ute, men inombords börjar nu pulsen så sakta öka. Det är tre dagar kvar till genrep och kvällen efter, den 22 oktober så SMÄLLER det! Känslan jag får när jag tänker på vårt startnummer är som en spirande adrenalinkick. Efter vårt rep nu i går, 17 okt, så infann sig lugnet att det här kommer gå vägen, och jag hoppas verkligen att ni där ute kommer att uppskatta det vi jobbat och slitit med under ett år.

Våra tankar har de senaste veckorna kretsat kring GLITTER och hur vi ska få ihop allt. Vi fyra, Anette, Anita, Renée och Åsa är trots allt inga proffessionella show och scenmakare men vi jobbar hårt och fokuserat på att utnyttja alla våra olika förmågor för att få till det bästa. Sen har vi förstås många duktiga engagerade människor runt oss då vi själva inte kan snickra, spela eller sy särskilt bra:) och jag tycker att vi ska vara stolta över att vi ännu ett år fått till en så pass stor produktion som vi gjort.

Vår tidigare stora produktion GLITTER -en julshow lyckades vi få spela upp två år i rad och det är vi jättelyckliga över och vi hoppas nu kunna få bjuda er på ännu ett nytt tema 2010.

GLITTER -en sprakande show, fylld av svenska hits! är vårt nya koncept som innehåller mycket svensk schlager och melodifestivallåtar genom tiderna. Det blandat med glittriga paljetter, dans och lite komik hoppas vi återigen kunna ge er en härlig upplevelse i höstmörkret.

De resterande dagarna nu fram till premiären kretsar kring att finslipa texterna i huvudet, dansstegen ska sitta, strumpbyxorna ska vara hela, makeupen måste vara snygg, frisyren på topp och sist men inte minst måste vi vara friska och ha rösten i behåll.

Nu hoppas vi att ni därute som valt att komma till Vigge bygdegård den här helgen 22, 23 oktober och resterande föreställningar, ser fram emot det som vi kommer bjuda på. Vi lovar att ge er all den glädje och energi vi kan uppbringa för att ni ska känna att ni fått en trevlig, festlig och härlig kväll med oss i GLITTER!

VÄLKOMNA till show önskar vi alla i ensemblen!

Vid pennan/Anette Mårtén

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0