Stort Tack Kära Publik!

Ja då har första helgen gått av stapeln och alla vi i Glitters ensemble vill Tacka så mycket för den stora publik som kommit till våra två första föreställningar. Vi känner en enorm glädje över den respons och många fina ord som vi fått ta del av efter våra framträdanden.

Torsdagen inleddes med ett genrep inför publik då en grupp ungdomar med ledare från Östersunds bugg & rock`n roll klubb hade bjudits in. Det var en lyckoträff för de gav oss som stod på scenen mycket bra respons. Tack för det!

Så kom fredagen då vi stod inför Premiär och nerverna låg nog hos många av oss utanför kroppen, men vi lyckades genomföra en bra föreställning:) och adrenalinet pumpade i kroppen! Lördagen innehöll lite småkrångel här och där men inte av så stora mått så det störde publiken, har vi i alla fall fått höra efteråt, Tack och lov! Här nedan kan ni se några av de bilder som tagits under showerna.

Idag söndag så är i alla fall jag, Anette, halvt medvetslös och jag tror jag kan prata för flera av oss. Det blir som en total utmattning och luften går ur när man vet att nu så är det vila som gäller. Det behövs både för kroppen, själen och rösten. MEN ändå så lääääängtar jag tills fredagen när jag och mina kompisar får stå där igen. Den kick och energi som det ger är helt otroligt skön och går då inte att mäta med något annat. Att sen få det stöd som publiken ger gör att känslan blir väldigt stark inombords, underbar helt enkelt!

Vi hoppas nu att vi får möta en stor publik på våra återstående föreställningar och hälsar er Hjärtligt Välkomna! och till er som vi vet kommer att besöka oss ytterligare en gång säger vi, på återseende:) VI LOVAR ATT GE JÄRNET!

Varma hälsningar Glittergänget

Vid pennan/ Anette Mårtén

GLITTER


Till er alla

Detta är till er alla glada Glitterfans som nu sitter hemma och längtar, kanske till och med värmer upp lite smått genom att spela alla gamla schlagerskivor för att när det väl är dags kunna sjunga med i varje låt. Det är inget fel med det, det visa bara att ni också är lika schlagertokiga som oss. Så finns det nu någon där hemma som är lika tokig som oss men som inte har köpt någon biljett...... vad väntar du på? Spring iväg till svenstaviks tyg och garn och köp en biljett. Och det är bäst du skyndar dig :) vem vet, vilken sekund som helst kan de vara slut och då står du där utan! Så, spring iväg och fixa en biljett till dig och en vän, ett barn eller till din käraste. det blir bra, jag lovar!!


MASSOR AV GLITTERKRAMAR FRÅN OSS I GLITTER/Dansare Emelie

Nu är det nära Gott Folk!

Måndag den 18 oktober, grått, trist och kallt ute, men inombords börjar nu pulsen så sakta öka. Det är tre dagar kvar till genrep och kvällen efter, den 22 oktober så SMÄLLER det! Känslan jag får när jag tänker på vårt startnummer är som en spirande adrenalinkick. Efter vårt rep nu i går, 17 okt, så infann sig lugnet att det här kommer gå vägen, och jag hoppas verkligen att ni där ute kommer att uppskatta det vi jobbat och slitit med under ett år.

Våra tankar har de senaste veckorna kretsat kring GLITTER och hur vi ska få ihop allt. Vi fyra, Anette, Anita, Renée och Åsa är trots allt inga proffessionella show och scenmakare men vi jobbar hårt och fokuserat på att utnyttja alla våra olika förmågor för att få till det bästa. Sen har vi förstås många duktiga engagerade människor runt oss då vi själva inte kan snickra, spela eller sy särskilt bra:) och jag tycker att vi ska vara stolta över att vi ännu ett år fått till en så pass stor produktion som vi gjort.

Vår tidigare stora produktion GLITTER -en julshow lyckades vi få spela upp två år i rad och det är vi jättelyckliga över och vi hoppas nu kunna få bjuda er på ännu ett nytt tema 2010.

GLITTER -en sprakande show, fylld av svenska hits! är vårt nya koncept som innehåller mycket svensk schlager och melodifestivallåtar genom tiderna. Det blandat med glittriga paljetter, dans och lite komik hoppas vi återigen kunna ge er en härlig upplevelse i höstmörkret.

De resterande dagarna nu fram till premiären kretsar kring att finslipa texterna i huvudet, dansstegen ska sitta, strumpbyxorna ska vara hela, makeupen måste vara snygg, frisyren på topp och sist men inte minst måste vi vara friska och ha rösten i behåll.

Nu hoppas vi att ni därute som valt att komma till Vigge bygdegård den här helgen 22, 23 oktober och resterande föreställningar, ser fram emot det som vi kommer bjuda på. Vi lovar att ge er all den glädje och energi vi kan uppbringa för att ni ska känna att ni fått en trevlig, festlig och härlig kväll med oss i GLITTER!

VÄLKOMNA till show önskar vi alla i ensemblen!

Vid pennan/Anette Mårtén

Moviestar

 

Sitter här och jobbar med bildspel till showen!

Det börjar närma sig och allt måste bli färdigt.

Sista klädesplaggen sys och imorgon Torsdag

kör vi hela showen med kläder och allt.

Det blir nog ett bra rep!
Snart bara en vecka kvar...


9 dagar

Kan ni förstå!!!? 9 dagar kvar!!! Jag kan säga att jag är nervös och jag vet att de andra två dansarna också är det. Cazandra är inte bara nervös, utan NERVÖS och jag börjar hålla med. Det är inte många träningar kvar så nu börjar jag verkligen känna pressen! På torsdag är det näst sista träningen och på söndag den sista!! :S Wiiie!!! :D Så dessa två dagar kommer bli som en tjuvtitt för oss, vi kommer se alls kläder och kommer få lyssna på de rätta ljudet och dansa till det rätta ljuset :) Spännande! Det kommer bli SÅ KUL :D

Strumpbyxor, lösögonfransar, klackskor, hårspray, läppglans, rätt bh:ar, glitter, nagellack, ögonskugga, klänning efter klänning. Listan går att göra oändlig. Hihi!! Jag längtar tills logen ser ut som en smink och klädbutik och luktar nervositet, svett och SHOW ;)Missa inte GLITTER :D

/ Dansaren Emelie

RSS 2.0